Veleposlaništvo RS Ankara /Gospodarsko sodelovanje /

Gospodarsko sodelovanje

Turčija, kot most med Evropo in Azijo ponuja neskončno mnogo poslovnih priložnosti, ne samo lokalno, temveč v celotni regiji. Prav zato je za slovenska podjetja zelo pomembno, da imajo na trgu svojega predstavnika, ki jim v vsakem trenutku lahko priskoči na pomoč. Turčija, kot most med Evropo in Azijo ponuja neskončno mnogo poslovnih priložnosti, ne samo lokalno, temveč v celotni regiji. Prav zato je za slovenska podjetja zelo pomembno, da imajo na trgu svojega predstavnika, ki jim v vsakem trenutku lahko priskoči na pomoč.

Zavedamo se, kaj podjetja pričakujete od nas pri vstopu na zahtevni turški trg, zato je naša filozofija delovanja povsem podjetniška. To pomeni, da smo naravnani k našemu skupnemu cilju in sicer uspešni realizaciji vaših poslov s čim manjšimi vstopnimi stroški in v čim krajšem času. Ne moremo vam garantirati posla, zavezujemo pa se, da vam bomo pomagali po naših najboljših močeh in se veselili vsakega, še tako majhnega posla.

Vabimo vas, da nas kontaktirate in da skupaj definiramo način našega dela, ki bo, v to smo trdno prepričani, pripomoglo k vašim poslovnim uspehom na trgu.